Pålysningar: Bön, Tomas Sjödin gästar och Gudstjänst på söndag

En spännande vecka står framför oss.

• På onsdag är det bön, som vanligt börjar vi klockan 10:00. Välkommen att be för vår stad, varandra och vårt land.
  • På onsdag kommer också Tomas Sjödin till oss. Det börjar klockan 19:00 och kostar 100 kr per person. Vid frågor kring detta arrangemang, kontakta Anna på pastor@bergslagskyrkan.se
  • På söndag firar vi Gudstjänst igen klockan 11:00. Almlövs hemgrupp står för musik och övrigt innehåll i Gudstjänsten.

Övriga pålysningar

• Vi vill också berätta om att det blir alphakurs i höst igen. Den börjar den 25 september.  Känner du någon som borde gå så tipsa dem. Är du själv intresserad – anmäl ditt intresse till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se
  • Sedan vill påminna om församlingshelgen på Uskavi i höst. Vill du anmäla dig till den finns listor i kyrkans kafévåning. Alternativt kan du maila Anna på ovan nämnda mailadress.
  • Den 30 september har vi församlingsmöte. Det börjar direkt efter Gudstjänsten samma dag.

Välkommen på alla sammankomster!