Bön- och lovsångskväll på onsdag i Bergslagskyrkan

Nästa vecka, onsdagen den 13 september, blir det ingen ordinarie bön i kyrkan klockan 11:00. Istället blir det en bön- och lovsångskväll tillsammans i Bergslagskyrkan på klockan 19:00.

Lite extra hälsar vi dig välkommen som inte brukar gå till kyrkan eller känner att det är ett stort steg att besöka en församling. Vi i Bergslagskyrkan önskar att denna enkla bön- och lovsångskväll ska bli ett mindre ”dramatiskt” sätt för just dig att besöka oss. Be en bön för något som tynger dig, eller glädjer dig. Sjung med i lovsång om du vill. Eller ta bara en stund i stillhet och fokusera på dig själv. Alla former av deltagande är välkommet. Vill du sitta i ensamhet är det naturligtvis helt okej, vill du att vi ber med eller för dig så finns vi naturligtvis också tillgängliga.

Vi hälsar er alla välkomna till Tingshusgatan 10 klockan 19:00 på onsdagen den 13 september .