Hör Annas predikan från Ps 116 om att älska Gud genom bön och tillbedjan. Klicka för att se nästa veckas programpunkter.

Idag fick vi höra del tre i Annas predikoserie ”Bön och tillbedjan” från Ps 116. Hon talade om att älska Gud genom bön och tillbedjan. Du kan lyssna i efterhand genom att gå till sidan predikan eller genom att klicka här!

Du kan också lyssna genom att starta spelaren nedanför:

Nästa vecka bär med sig spännande programpunkter.

Onsdagen den 7 mars är det bön i Bergslagskyrkan. Vi börjar klockan 11:00. Ta chansen att få möta Gud och be för vår stad och varandra.

Lördag den 10 mars är det förnyelsehelg i Bergslagskyrkan. Vi får besök från Pingstkyrkan i Gränna (Niklas Hallman) som berättar om hur deras församling börjat växa. För barnen kommer det bli egna samlingar så att vi vuxna kan fokusera på föredragen.
Tiderna blir enligt följande:
10:00 – 12:00 Samling I
12:00-14:00 Lång lunch för att ha tid att umgås med varandra och våra gäster.
14:00-16:00 Samling II, avrundas vid 16:00.
Observera att du behöver anmäla dig till detta (för planering av mat), gör det genom att maila pastor@bergslagskyrkan.se eller ring Anna på 070-209 75 89.
På söndag den 11 mars blir det Kalasgudstjänst som en del av förnyelsehelgen. Niklas Hallman leder oss och barnen är lite extra välkomna.
Välkommen på alla sammankomster!