I mars blir det församling- och förnyelsehelg med gäster från Gränna

Vi vill så här i februari ge en ”heads-up” om att vi får besök i mars från pingstförsamlingen i Gränna. Lördag och söndag, 10-11 mars kommer vi att samlas runt temat församling och förnyelse. Vi får ta del av erfarenheter från Gränna och inspireras till att tänka församling i vårt sammanhang, Nora!
Vi börjar lördag klockan 10.00, lunchar runt klockan 12, (vilket gör att vi behöver veta innan om du kommer) umgås lite och kör igång igen ca 14.00. Även barnen kommer ha sina egna samlingar under lördagen. På söndagen blir det gemensam gudstjänst för alla åldrar – mer känt som kalas gudstjänst hos oss.

Alla är välkomna! Hoppas du kan vara med och höra om, fundera kring och fokusera på Guds rike i Nora!