Pålysningar: Bön, nattvard och undervisning av Kestin Korswing

Ny vecka, nya möten med Gud.

På onsdag kan du träffa andra och be för de brandmän som bekämpar skogsbränderna, för unga i Nora, ja för det som ligger dig nära hjärtat. Bönestunden börjar klockan 10 i Bergslagskyrkan.

Nästa söndag är det Gudstjänst igen. Då blir det nattvard och undervisningen står Kerstin Korswing för.

Vi vill passa på att lyfta några extra punkter. I höst kommer Tomas Sjödin till oss. Han kommer den 5 september klockan 19:00. Det kostar 100 kr per person. Mer om detta kommer du kunna läsa på hemsidan.

Vi vill också berätta om att det blir alphakurs i höst igen. Den börjar den 25 september. Känner du någon som borde gå så tipsa dem. Är du själv intresserad – anmäl ditt intresse till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se

Sedan vill påminna om församlingshelgen på Uskavi i höst. Vill du anmäla dig till den finns listor i kyrkans kafévåning. Alternativt kan du maila Anna på ovan nämnda mailadress.