Pålysningar: Bön och på söndag predikar Anna igen

En ny vecka väntar i Bergslagskyrkan. Vi vill påminna om några punkter i vårt program.

På onsdag är det bön klockan 10:00 i Bergslagskyrkans kafévåning. Och redan samma eftermiddag klockan 17:00 är det matcirkel i samma lokal. Anmälan krävs senast måndagar för att vara med, maila Elisabeth Håkansson på: elisabet@nora.pm eller smsa på: 070 239 0074. Det kostar 40 kr per gång, vilket swishas till 1230076836 – studiefrämjandets nummer – eller kontant på plats.

På söndag predikar Anna Lennartsson för oss igen. Det blir dessutom nattvard. Erika Lindberg står för de musikaliska inslagen.

Vi vill dessutom redan nu pålysa vårt årsmöte som är den 24 mars, direkt efter Gudstjänsten. Notera gärna ner den tiden i kalendern redan nu.

Välkommen på våra sammankomster.