Pålysningar: Bön på onsdag och på söndag predikar Tuula

Ny vecka i Bergslagskyrkan. Denna vecka blir det bön på onsdag klockan 10:00, platsen är som vanligt Bergslagskyrkans lokaler. Kom och be för varandra, vår stad och det som ligger dig varmt om hjärtat.

På söndag är det Gudstjänst igen. Vi börjar redan klockan 11 denna gång.
Tuula Nordgren kommer predika för oss och Josefin Sennbrink står för sånginslagen.

Vi vill passa på att lyfta några extra punkter. I höst kommer Tomas Sjödin till oss (se bilden). Han kommer den 5 september klockan 19:00. Det kostar 100 kr per person. Mer om detta kommer du kunna läsa på hemsidan.

Vi vill också berätta om att det blir alphakurs i höst igen. Den börjar den 25 september. Känner du någon som borde gå så tipsa dem. Är du själv intresserad – anmäl ditt intresse till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se