Pålysningar: Bön på onsdag och på söndag sjunger lovsångsteamet för oss

Denna vecka har vi två punkter på programmet.

I morgon onsdag är det bön i Bergslagskyrkan, den börjar som vanligt klockan 10. Välkommen att be för varandra, för vår stad och vårt land.

På söndag får vi åter möjligheten att prisa Gud tillsammans. Anna predikar för oss och lovsångsteamet sjunger.

Utöver de ”ordinarie” programpunkterna vill vi även påminna om några andra spännande saker som är på gång:

Snart kommer även Tomas Sjödin till oss. Datumet som gäller är den 5 september klockan 19:00. Det kostar 100 kr per person. Mer om detta kan du kunna läsa på hemsidan.

Vi vill också berätta om att det blir alphakurs i höst igen. Den börjar den 25 september. Känner du någon som borde gå så tipsa dem. Är du själv intresserad – anmäl ditt intresse till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se

Sedan vill påminna om församlingshelgen på Uskavi i höst. Vill du anmäla dig till den finns listor i kyrkans kafévåning. Alternativt kan du maila Anna på ovan nämnda mailadress.