Pålysningar: Bön på onsdag och söndag sjunger Tilde för och med oss

På onsdag denna vecka är det bön. Det börjar klockan 10:00 och är i Bergslagskyrkans lokaler. Ta chansen att be för varandra, för vår stad och vårt land.

Nästa söndag klockan 11:00 bjuder vi in till marknadsgudstjänst och då predikar Anna över temat; Vem är Han, den mannen Jesus? Nu är det dags att välja!  Dessutom kommer Tilde Forsling sjunga för oss, missa inte det.

Vi vill passa på att lyfta några extra punkter. I höst kommer Tomas Sjödin till oss. Han kommer den 5 september klockan 19:00. Det kostar 100 kr per person. Mer om detta kommer du kunna läsa på hemsidan.

Vi vill också berätta om att det blir alphakurs i höst igen. Den börjar den 25 september. Känner du någon som borde gå så tipsa dem. Är du själv intresserad – anmäl ditt intresse till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se

Sedan vill påminna om församlingshelgen på Uskavi i höst. Vill du anmäla dig till den finns listor i kyrkans kafévåning. Alternativt kan du maila Anna på ovan nämnda mailadress.