Pålysningar: Matcirkel, bön och lovsång och på söndag predikar Kent

På onsdag, klockan 17 fortsätter vår matcirkel i Bergslagskyrkans kafévåning. Anmälan krävs senast måndagar för att vara med, maila Elisabeth Håkansson på: elisabet@nora.pm eller smsa på: 070 239 0074. Det kostar 40 kr per gång, vilket swishas till 1230076836 – studiefrämjandets nummer – eller kontant på plats.

Nu på onsdag är det också bön- och lovsångskväll i Bergslagskyrkan. Den börjar klockan 19:00 på kvällen.

På söndag klockan 11:00 är det Gudstjänst igen. Kent Millard predikar för oss och Stig Almlöv står för musiken.

Vi vill också redan nu börja påminna om det församlingsforum som väntar den 16 mars klockan 16:30. Upplägget liknar det vi hade förra gången men mer detaljerat program kommer senare. Notera gärna dagen i kalendern så vi kan dela idéer och tankar tillsammans.

Välkommen på alla våra sammankomster!