Sveriges mest kända pastor: Tomas Sjödin kommer till Bergslagskyrkan

Den 5 september kommer den mycket omtyckte och efterfrågade Tomas Sjödin till Nora. Kostnad är 100 kr/person, för mer information kontakta: pastor@bergslagskyrkan.se.

Tomas var sommarpratare 2004 och 2006 och vinterpratare 2011, 2013, 2014 och 2016.

År 2005 gjorde han debut som sångtextförfattare på albumet ”Hemlängtan” i samarbete med Manna från Göteborg.

Sjödin är känd från olika ekumeniska sammanhang där han ofta medverkat som föreläsare, inspiratör och förkunnare. Hans samarbete med biskop emeritus Martin Lönnebo i bland annat TV-gudstjänster och bok är en del av detta. Tomas Sjödin är sedan årsskiftet 2005-2006 anställd som pastor vid Smyrnakyrkan i Göteborg som är Sveriges näst största pingstförsamling.

Välkommen på en spännande sammankomst!

Kvällen ordnas tillsammans med: