30 aug kl 19 – Fredrik Lignell

Välkommen till en intressant kväll med Fredrik Lignell, pastor, författare, retreatledare och föreläsare.

”Hur ska vi hantera all oro vi bär på? Vi upplever alla egna kriser av olika slag, och vi oroas över de aktuella världshändelserna med krig, pandemi och klimatkatastrofer.”

Med bakgrund i en personlig berättelse om långvarig psykisk ohälsa i familjen delar Fredrik Lignell erfarenheter av hur man kan hantera sina spruckna drömmar och sin oro.
Kan man sluta fred med det liv man fått istället för att jaga det liv man önskar att man hade?
Finns det anledning att hoppas över huvudtaget?
Och vart ska vi ta vägen med all vår oro?

Anmäl dig genom att swisha till Bergslagskyrkan: 123 550 25 96
Märk betalningen med ”Lignell”, ditt eget namn och hur många personer du betalar för.
Föreläsningen kostar 100 kr per person.

Kvällen arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda. För mer information kontakta Anna Lennartsson på: pastor@bergslagskyrkan.se, eller telefon 070-2097589.